Ως συλλογικός άνθρωπος: Το ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Πολιτείας

Ως συλλογικός άνθρωπος: Το ψηφοδέλτιο της Ανυπότακτης Πολιτείας

 Με μικρά βιογραφικά…

Εκλογική Περιφέρεια Βραχναιΐκων

Σουβαλιώτης Γεώργιος (Σούβης) του Ανδρέα

Γεννήθηκε και ζει στα Βραχναίικα. Φοιτητής της πολυτεχνικής σχολής του τμήματος Μηχανικών ΗΥ του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου για 3 χρόνια. Mέλος του Πανελλήνιου Αντιπολεμικού Κινηματικού Συντονισμού (ΠΑΚΣ) Πάτρας. Ασχολείται με τη διοργάνωση φοιτητικών πολιτιστικών festival.

Χωραΐτη-Σιδέρη Ελεάννα του Αντωνίου

Μεγάλωσε στα Βραχναίικα όπου τελείωσε και το σχολείο.

Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Φυσικού, εκπροσωπώντας το Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας.

Εκλογική Περιφέρεια Μεσσάτιδος

Κυριαζή Γεωργία του Αθανασίου

Τελειόφοιτη του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ασχολείται στον κλάδο της εστίασης,

Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Χημικού. Μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας 8 Μάρτη στη Πάτρα.

Μπούρδαλας Παναγιώτης του Αντωνίου

Πτυχιούχος Φυσικής και Θεολογίας. Εργάζεται πάνω από τριάντα χρόνια ως Φυσικός στο χώρο της εκπαίδευσης. Διατέλεσε Γραμματέας και Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος, απλό μέλος στην Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Αχαΐας, αναπλ. αιρετός στο ΑΠΥΣΔΕ Δυτ. Ελλάδος και με θητεία στο ΚΕΜΕΤΕ της ΟΛΜΕ.

Ενεργή συμμετοχή σε Συλλόγους, Ενώσεις Ομοσπονδία Ενώσεων γονέων Αχαΐας.

Αρθρογράφος και blogger. Συγγραφέας στις εκδόσεις «Αρμός» («Τα νερά των βουνών και η Κέρτεζη» 2018 και «Στα ίχνη του συλλογικού ανθρώπου» 2019).

Νικολέα – Μπερμπατιώτη Σοφία του Δημητρίου

Φοιτήτρια του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Απόφοιτος του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα. Συμμετείχε στο μαθητικό κίνημα ενάντια στο Nέο Λύκειο και στις κινητοποιήσεις για την διατήρηση του θεσμού των Καλλιτεχνικών και Μουσικών σχολείων. Ως μέλος της μαθητικής κοινότητας επίσης συμμετείχε στον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Φυσικού, εκπροσωπώντας το Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Παναγιώτου Άννη – Γιασεμιά του Ιωάννη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Δεμένικα Πατρών. Πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από τα φοιτητικά της χρόνια συμμετέχει στα κινήματα και τους αγώνες της νεολαίας και του πατραϊκού λαού. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον κλάδο των ναυτιλιακών, ενώ παράλληλα ασχολείται και με το χειροποίητο κόσμημα.

Ρόμπολας – Καραβέλης Ανδρέας του Στάικου

Φοιτητής στο τμήμα Φυσικού Πανεπιστημίου Πατρών. Ενεργός συνδικαλιστής, εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Φ.Σ. του Φυσικού. Mέλος του Πανελλήνιου Αντιπολεμικού Κινηματικού Συντονισμού (ΠΑΚΣ) στη Πάτρα.

Εκλογική Περιφέρεια Παραλίας

Βασιλοπούλου Αναστασία του Μάρκου

Φοιτήτρια του τμήματος φιλολογίας στην Πάτρα. Εργαζόμενη στον επισιτισμό.

Καστανά Ηρώ του Ιωάννη

Διπλωματούχος Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ενεργό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μιντιλογλίου. Δασκάλα μαθημάτων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Συλλόγου Μιντιλογλίου. Μέλος του Σωματείου Χορωδιών Αντηχώ. Δασκάλα μαθημάτων Ελληνικών στην Κίνηση Υπεράσπισης Προσφύγων και Μεταναστών/ Μεταναστριών.

Μιχαήλ Άρτεμις του Ανδρέα

Πτυχιούχος τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Διπλωματούχος τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών με Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στη βιολογική τεχνολογία. Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών με διατριβή στον τομέα μοριακής βιολογίας στον καρκίνο.

Εκλογική Περιφέρεια Πάτρας

Αγγελακόπουλος Ιωσήφ (Πέπος) του Νικολάου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1994. Απόφοιτος ΙΕΚ του τμήματος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης. Εργαζόμενος στον χώρο της εστίασης. Συμμετείχε στο κίνημα του Δεκέμβρη του 2008. Στρατεύτηκε στην αριστερά από το 2009. Ενεργό μέλος των κινημάτων των πλατειών και της λαϊκής συνέλευσης της Άνω Πόλης  ως μαθητής όπως και του αγώνα ενάντια στο “μαύρο” της ΕΡΤ το 2013. .Μέλος του συντονιστικού της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών. Μέλος της πανελλαδικής πρωτοβουλίας του Generation400.

Αγουρίδης Φραγκούλης του Παναγιώτη

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1976. Είναι κάτοχος πτυχίου Φυσικής από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.  Έχει εργαστεί ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα καθώς και σε στον κλάδο της μαζικής εστίασης επί σειρά ετών.

Αδαμοπούλου Αγγελική του Παναγιώτη

Γεννήθηκε το 1981 στην Πάτρα. Ζει και κατοικεί στην Πάτρα. Έχει αποφοιτήσει από το 1ο ΤΕΛ Πατρων και συγκεκριμένα από τον τομέα Προγραμματιστών Η/Υ, τμήμα Πληροφορικής. Έχει εργασθεί επί 20 έτη ως διοικητική υπάλληλος στο ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ ενώ σήμερα εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στην ΠΔΕ Π.Ε. Αχαΐας.

Αδαμοπούλου Βάϊα (Βαΐτα) του Αθανασίου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1996. Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται εδώ και κάποια χρόνια στην απασχόληση παιδιών μη εκπαιδευτικού χαρακτήρα και στην οργάνωση ψυχαγωγικών και ομαδικών δραστηριοτήτων.

Αδαμοπούλου Ελένη του Ιωάννη

Παθολόγος

Αλεξανδρόπουλος Σταύρος του Γεωργίου

Απόφοιτος τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Εργαζόμενος στον τομέα της Εκπαίδευσης

Μέλος της διαχειριστικής ομάδας του συλλογικού εγχειρήματος “Εκτός / Γραμμής”.

Αλμύρα Διονυσία του Δημητρίου

Γεννήθηκε στη Πάτρα το 1961.

Αποφοίτησε από το τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής σχολής της Αθήνας. Ξεκινώντας το 1985 από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας εργάστηκε για πάνω από 25 χρόνια στο χώρο του πολιτισμού, είτε σαν στέλεχος οργανισμών του Υπουργείου Πολιτισμού είτε σαν ελεύθερος επαγγελματίας, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τις δημόσιες σχέσεις και τις χορηγίες κυρίως σε Πάτρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και πανελλαδικά. Εργάστηκε από το 2009 στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών απ΄όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2014. Είναι μονογονέας και έχει ένα γιό 17 ετών.

Αναστασόπουλος Δημήτριος του Λουκά

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1958. Μεγάλωσε στην συνοικία της Αγίας Τριάδας.  Τελείωσε το 13ο Δημοτικό σχολείο και κατόπιν το Γ’  Γυμνάσιο Αρρένων. Σήμερα είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.  Είναι επίσης μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Πατρών. Εντάχθηκε στην ΚΝΕ και στο ΚΚΕ το 1976. Μέλος του Συνασπισμού από το 1991. Από το Αύγουστο του 2015 είναι μέλος της Λαϊκής  Ενότητας.

Στις δημοτικές εκλογές  του 2014 εκλέχτηκε μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μιντιλογλίου και  μετά τον Αύγουστο του 2015 εντάχθηκε στις γραμμές της Δημοτικής Κίνησης Ανυπότακτη Πολιτεία.

Ασημακόπουλος Παναγιώτης του Νικολάου

Σπούδασε Μηχανικός βιομηχανικής διοίκησης στην Ιταλία. Από το 1991 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην Πάτρα και σε χώρες της Ευρώπης. Μέλος του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Μαρξιστικής Τάσης. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει ενεργή συμμετοχή σε ανθρωπιστικες και εθελοντικές οργανώσεις.

Βάρδας Αλέξιος του Ιωάννη,

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1984, εργάζεται ως λογιστής – φοροτεχνικός και εκπαιδευτής ενηλίκων, εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του συλλόγου λογιστών Αχαΐας. Είναι απόφοιτος του 7 Λυκείου Πατρών, αποφοίτησα από το τμήμα Οικονομικών Επιστήμων του Πανεπιστήμιου Πατρών. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΕΠΑΙΚ (πρόγραμμα παιδαγωγικής κατάρτισης) της ΑΣΠΑΙΤΕ και είναι τελειόφοιτος στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα – Τραπεζική Λογιστική του ΕΑΠ.

Βασιλακόπουλος Λεωνίδας του Μιχαήλ

Μουσικός Φοιτητής

Γιακουμής Παναγιώτης του Αναστασίου

Συνταξιούχος του ΙΚΑ. Γεννήθηκε στην Πάτρα. Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, εκλεγμένος στο προσυνέδριο του κινήματος το 1975. Υπήρξε γραμματέας Συλλόγου Σταθμαρχοελεγκτών Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας. Πρωτοστάτησε στην Ένωση του κλάδου μετά το ’74 σε Ενιαίο Σύλλογο Προσωπικού αυτοκινήτων Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας και γραμματέας του 1996-2000.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρας “Η Ειρήνη”.

Γιαμαρέλου Αδαμαντία (Μάντυ) του Γεωργίου

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών .Ειδικευόμενη Ιατρός στο ΠΓΝΠ

Γιαννακόπουλος Παναγιώτης (Νότης) του Ανδρέα

Συνταξιούχος Έμπορος

Γουδέβενος Σπυρίδων του Γεωργίου

Διπλωματούχος Τμήματος Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών. Ιδιωτικός Υπάλληλος στο χώρο της παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών και του διαδικτύου. Στέλεχος του Εμπορικού Τμήματος της ιστορικής εφημερίδας των Πατρών, «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Ερασιτέχνης blogger.

Δημητρούκας Νικόλαος του Χριστόδουλου

Αποφοίτησε  από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΕΚΠΑ, διετέλεσε μέλος του ΔΣ του συλλόγου του και απο τη θέση του υπερασπίστηκε την δημόσια και δωρεάν παιδεία μέσα από κινηματικές πράξεις. Ήταν παρών στα κινηματικά γεγονότα των πλατειών. Σήμερα εργάζεται ως Νοσηλευτής.

Διαμαντόπουλος Γεράσιμος (Μάκης) του Νικολάου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1978, μαθητής του 3ου Γυμνασίου Πατρών, σχολείο στο οποίο διαδραματίστηκε η πολιτική δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα. Συμμετείχε στο μαθητικό κίνημα των πολύμηνων καταλήψεων εκείνης της περιόδου. Από το 2005 έως σήμερα, εργάζεται στον κλάδο του προσωπικού ασφαλείας. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Πανελλαδικού Κλαδικού Σωματείου Προσωπικού Ασφαλείας Ν.Αχαΐας, με έδρα την Πάτρα, απ’ το 2008 ως το 2012. Συμμετείχε στα κινήματα πλατειών ( Αγανακτισμένοι, την εποχή της ψήφισης των μνημονίων, Δανειακών Συμβάσεων, Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα κτλ) Είναι υποψήφιος από το 2006 στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με το ψηφοδέλτιο  της Ανυπότακτης Πολιτείας.

Δραγώτης Ευθύμιος του Κωνσταντίνου

Πτυχιούχος Τμήματος Οικονομικών Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Herriot – Watt University. Υποψήφιος Διδάκτωρ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως Εκπαιδευτικός στον Ιδιωτικό τομέα.

Μέλος του Συλλόγου Κοινωνική Αλληλεγγύη. Μέλος της διαχειριστικής ομάδας του συλλογικού εγχειρήματος “Εκτος / Γραμμής”.

Ευθυμιάδη Αντωνία του Ευσταθίου

Γεννήθηκε το 1996 στην Πάτρα και έκτοτε ζει εκεί. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Συμμετείχε  ενεργά σε κινητοποιήσεις στην περιοχή, όπως το κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Ζιαζιάς Δημήτριος του Κωνσταντίνου

Σπούδασε στην Πάτρα και δουλεύει στο Νοσοκομείο του Ρίου τα τελευταία χρόνια ως ειδικευόμενος Παθολογίας. Από τα ιδρυτικά μέλη της Ανυπότακτης Πολιτείας. Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαϊας (Ε.Ι.Ν.Α) και μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

Καλλίνικος Χρήστος του Σωτηρίου

Απόφοιτος Τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ Πάτρας. Εργάστηκε στον τομέα του επισιτισμού. Εργάζεται ως Ιδιωτικός Υπάλληλος – Λογιστής. Συμμετείχε σε τοπικά και φοιτητικά κινήματα και διεκδικήσεις.

Κέντρος Ηλίας του Θρασύβουλου

Γεννήθηκε το 1950 στη Θεσσαλονίκη όπου μεγάλωσε και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός.

Από το 1978 κατοικεί μόνιμα στην Πάτρα. Πατέρας τριών παιδιών, νέων επιστημόνων που ζουν στο εξωτερικό. Εργάστηκε ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, ως Ωρομίσθιος καθηγητής στα ΚΑΤΕΕ, στην ΚΥΔΕΠ, στο Υπουργείο Γεωργίας. Διετέλεσε πρόεδρος ωρομίσθιων καθηγητών ΚΑΤΕΕ Θεσσαλονίκης, Μέλος Διοικητικού συμβουλίου Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Δ.Ε., Πρόεδρος και Γραμματέας ΕΜΔΥΔΑΣ Δ.Ε.

Κοζομπόλης Αναστάσιος του Βασιλείου

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Διπλωματούχος Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ιατρική Φυσική του Πανεπιστημίου Πατρών Φυσικός Ιατρικής στις μη-ιοντίζουσες ακτινοβολίες. Ειδικευόμενος Ακτινοφυσικός-Φυσικός Νοσοκομείου στις ιοντίζουσες ακτινοβολίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Κοσμόπουλος Χρήστος του Ιωάννη

Υδραυλικός

Κουτσουβέλη Αντωνία του Σπυρίδωνος

Γεννημένη το 1978 στην Πάτρα, παντρεμένη με τον Αχιλλέα Καμπάνα, μητέρα 2 παιδιών. Σπούδασε Marketing στο American College of Greece (Deree). Πτυχιούχοςτου Proficiency of Cambridge (με επάρκεια διδασκαλίας). Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών. Απασχολείται στο χώρο της εστίασης στην Ιθάκη.

Κυπραίος Εμμανουήλ του Ηρακλή

Γεννήθηκε το 1961 στην Πάτρα. Εργάζεται ως δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι στρατευμένος στην αριστερά από νεαρή ηλικία. Ήταν υποψήφιος Νομάρχης με την παράταξη «Αριστερά» το 1998. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών από το 1996 μέχρι και σήμερα ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου. Εκλέγεται από το 1999 αντιπρόσωπος με το ψηφοδέλτιο της «Αντίστασης» που είναι κομμάτι των Παρεμβάσεων/Κινήσεων/Συσπειρώσεων στη γενική συνέλευση της ΔΟΕ. Έχει ενεργή συνδικαλιστική δράση και συμμετοχή στους αγώνες και στα κινήματα της πόλης και ιδιαίτερα στο κίνημα εναντίον των πλειστηριασμών.

Κυπραίος-Σκρέκας Βασίλειος του Εμμανουήλ

Γεννήθηκε το 1990 και κατοικεί στην Πάτρα. Έχει πτυχίο Βιολογίας από το 2013 και σήμερα είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στρατεύτηκε στην αριστερά το 2008. Είχε συνδικαλιστική δράση στον σύλλογο Βιολογικού όπου και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών, εκπροσωπώντας την Αριστερή Ενότητα και το Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας. Ήταν αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, εκπροσωπώντας την Ανυπότακτη Πολιτεία. Είναι μέλος του προσωρινού ΔΣ του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και υπ. Διδακτόρων του τμήματος Βιολογίας. Είναι ιδρυτικό στέλεχος της πολιτικής οργάνωσης Παρέμβαση.

Λαυράνου Αικατερίνη του Ευάγγελου

Λέφα Ανδρονίκη του Γεωργίου

Συνταξιούχος Δασκάλα, απόφοιτος ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Πατρών. Msc στις Επιστήμες της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Πατρών. Μέλος κινημάτων προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος

Ματσούκα Μαρία (Μαίρη) του Βασιλείου

Η Μαρία Ματσούκα γεννήθηκε το 1990 στον Χολαργό Αττικής, όπου και μεγάλωσε. Το 2007 πέρασε στο μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Έκτοτε εξακολουθεί να μένει και να εργάζεται στην Πάτρα. Κατά τα φοιτητικά χρόνια οργανώθηκε στα φοιτητικά σχήματα των ΕΑΑΚ και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανυπότακτη Πολιτεία και στις προηγούμενες εκλογές. Σήμερα εργάζεται στο κομμάτι των πωλήσεων σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών και είναι μέλος της ΠΑΣΕ-ΟΤΕ.

Μοίραλης Κωνσταντίνος του Νικολάου

Επιχειρηματίας

Μπακάλη Μαρία του του Γεράσιμου

Γεννήθηκε το 1995 στην Πάτρα. Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργαζόμενη στον χώρο της εστίασης.

Μπάρκα – Κάτσενου Χριστιάνα του Νικολάου

Φοιτήτρια Τμήματος Φιλολογίας. Εργαζόμενη στον επισιτισμό. Ιδρυτικό μέλος της συνέλευσης για τη γυναικεία απεργία “8η Μάρτη”.

Μπιλιανού Παναγιώτα (Τέτα) του Ιωάννη

Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών

Μπουρδοπούλου Μαρία του Βασιλείου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1962. Απόφοιτος του 4ου Σχολείου Θηλέων Πατρών. Απόφοιτος τμήματος Μarketing της Eurocenter. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.  Έχει δείξει την αλληλεγγύη της προσφέροντας βοήθεια σε συσσίτια. Υποψήφια με την Ανυπότακτη Πολιτεία από το 2015

Νικολοπούλου Άννα – Ευαγγελία (Ελιάννα) του Νικολάου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στο ΑΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Γραφιστικής. Ήταν ενεργή στις διεκδικήσεις του φοιτητικού κινήματος όντας μέλος του ΔΣ του συλλόγου σπουδαστών του τμήματός της και συμμετείχε στους αντιμνημονιακούς αγώνες της περιόδου 2010-2012.

Παλαιολόγος Ασημάκης (Άκης) του Αριστομένη

Ιστορικός, υποψήφιος διδάκτορας σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η ιστορία της εργασίας και η κοινωνική ιστορία. Έρευνά του εστιάζεται στην μετεμφυλιακή και μεταπολιτευτική περίοδο. Έχει μετάσχει σε μεγάλο αριθμό ακαδημαϊκών συνεδρίων. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Επί σειρά ετών, εργάστηκε σε εφημερίδες, περιοδικά και ενημερωτικές ιστοσελίδες της Πάτρας.

Παντελή Μαριάννα του Αριστείδη

Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Διπλωματούχος τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος Μηχανικός Υπολογιστών

Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην επιστήμη των υπολογιστών. Μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών στην Πάτρα.

Πάντου Αλκινόη – Γεωργία (Νόη) του Γεωργίου

Σπουδάστρια τμήματος Νοσηλευτικής ΑΤΕΙ Πατρών. Εργαζόμενη στον επισιτισμό. Mέλος του Πανελλήνιου Αντιπολεμικού Κινηματικού Συντονισμού (ΠΑΚΣ).

Παπαϊωάννου Χριστίνα – Ειρήνη του Ευγενίου

Γεννήθηκε το 1995 στην Πάτρα. Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε αρκετά χρόνια στον χώρο της εστίασης.

Παπαποστόλου Απόστολος του Λάμπρου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Μεγάλωσε Μυτιλήνη. Συμμετείχε στις μαθητικές καταλήψεις του 1990-1991 ενάντια στο νόμο Κοντογιαννόπουλου. Πέρασε στην Ιατρική Πατρών το 1994. Οργανώθηκε στην Α/συνεχεια το 1995. Ενεργή συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της περιόδου (ν.Αρσένη, ΑΣΕΠ, παράδοση Οτσαλάν, βομβαρδισμό Γιουγκοσλαβιας  κτλ). Μέλος ΔΣ ΣΦ Ιατρικής από το 1996 έως και το 2002.Ως ειδικευόμενος Παθολογίας στο ΓΝΠ Άγιος Αντρέας πρωτοστάτησε στο κίνημα επισχέσεων εργασίας του 2008-2010, που οδήγησε σε σημαντικές κατακτήσεις. Μελος της Ανυπότακτης Πολιτείας από το 2006. Την κρίσιμη περίοδο προσανατολισμού του 2011-2012 ως μέλος του ΚΟ της ΚΟΕ εναντιώθηκε στην συριζοποίηση της ΚΟΕ, συμμετέχοντας με τους αποχωρήσαντες από αυτήν στην ίδρυση της Παρέμβασης. Μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑ (2015-2017)  του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ (2016-2018). Δουλεύει ως Παθολόγος στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Πατούχα Φωτεινή του Χρήστου

Γεννήθηκε το 1977 στην Πάτρα. Παντρεμένη με τον Τάσο Δροσάκη, μητέρα 2 παιδιών.

Εργάζεται ως Υπάλληλος του Παν/μιου Πατρών από το 2006 έως σήμερα, στην Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών. Σπουδές στη μουσική και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι σε διάφορα μαγαζιά της πόλης.

Ρουμελιώτης Παντελής του Δημητρίου

Σκρέκα Χαρίκλεια του Στεργίου

Γεννήθηκε στην Καστοριά το 1961. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας. Ενεργή πολιτικά από τα φοιτητικά της χρόνια. Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «Αντίστασης» στην Πάτρα, με μόνιμη παρουσία στους αγώνες των δασκάλων. Έχει εκλεγεί αντιπρόσωπος με το ψηφοδέλτιο της «Αντίστασης» που είναι κομμάτι των Παρεμβάσεων/Κινήσεων/Συσπειρώσεων στη γενική συνέλευση της ΔΟΕ. Αποτελεί μέλος της Ανυπότακτης Πολιτείας από την ίδρυσή της. Συμμετέχει ενεργά στα κινήματα της πόλης

Σουβαλιώτης Γεώργιος του Σπυρίδωνος

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1989. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στο χώρο του βιβλίου. Υπήρξε μέλος των φοιτητικών κινημάτων 2006 – 2007, ενεργό μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου Μαθηματικού, ενώ συμμετείχε στη Λαϊκή Συνέλευση Άνω Πόλης. Είναι μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας και μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Συμμετέχει στον Πανελλαδικό Αντιπολεμικό Κινηματισμό Συντονισμό (ΠΑΚΣ) Πάτρας

Σουκαράς Χρήστος του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1996 στην Πάτρα και κατοικεί σε αυτή. Σπουδάζει στο τμήμα Φυσικού του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται στον κλάδο του επισιτισμού και συμμετέχει στη ΛΑΝΤΖΑ.

Σουρούνης Ανδρέας του Κωνσταντίνου

Πολιτικός Μηχανικός,Πρόεδρος Σ.Υ. Π.Ε. Αχαΐας ΠΕ ΔΕ

Σπυρόπουλος Χρήστος του Κωνσταντίνου

Υποστράτηγος Ε.Α.

Στεμιτσιώτης Χρήστος του Παναγιώτη

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1998.Σπουδάζει στο πανεπιστήμιο πατρών στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα ενάντια στο νέο λύκειο και στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Στραβολαίμου Δήμητρα του Θεοδώρου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1997. Αποφοίτησε από το 11ο ΓΕΛ Πάτρας. Σπουδάζει στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στον φοιτητικό της σύλλογο όπου και έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ. Είναι μέλος του Συντονιστικού Γραφείου της Ανυπότακτης Πολιτείας.

Ταρνάρης Αλέξιος του Παναγιώτη

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης

Πτυχίο μετεκπαίδευσης μείζονος διάρκειας (Γενική Αγωγή) στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης ( Μ.Δ.Δ.Ε.). Κατά την διάρκεια των σχ. ετών 2007-8 έως 2010-11 διατέλεσε Δ/ντής στα :  57ο Δ. Σχ. Πατρών και 49ο Δ. Σχ. Πατρών.

Τριανταφυλλοπούλου Ευαγγελή του Πέτρου

Τσάτη Ιωάννα του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1996. Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται για χρόνια στον χώρο της εστίασης. Σήμερα εργάζεται ως προωθήτρια. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, εκπροσωπώντας το Αριστερό Δίκτυο Νεολαίας. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών και στο κίνημα των πλατειών την κρίσιμη περίοδο του Δημοψηφίσματος το 2015.

Τσερόλας Παναγιώτης του Νικολάου

Απόφοιτος τμήματος Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Υποψήφιος Διδάκτωρ Τμήματος Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών με διατριβή στην έρευνα υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης στην βιομηχανία. Ενεργό μέλος των φοιτητικών και νεολαιίστικών κινημάτων από το 2006 μέχρι το 2008 αλλά και των μεγάλων αντιμνημονιακών κινητοποιήσεων. Διετέλεσε  εκπρόσωπος Τύπου στις εκλογές του 2014. Μέλος του Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας από το 2014 έως το 2016.

Παντρεμένος με την Πατρινή μουσικό και ερμηνεύτρια Δάφνη Ζουρνατζή, πατέρας ενός παιδιού.

Τσόκανος Ιωάννης του Ηλία

Γεννήθηκε το 1994 στην Πάτρα, μαθητής του 5ου Λυκείου Πατρών. Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Μαθηματικά και Σύγχρονες Εφαρμογές.Διδακτορικός φοιτητής στα Θεωρητικά Μαθηματικά και προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς Μαθηματικών. Έχει διδάξει εθελοντικά σε μαθήματα προετοιμασίας για μαθητικούς μαθηματικούς διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.Από το 2004 μέχρι και σήμερα, είναι ενεργός αθλητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do, έχοντας αρκετές διακρίσεις σε εθνικό επίπεδο με τον Α.Σ. Έκρηξη Πατρών. Είναι ενεργός στην αριστερά από τα σχολικά του χρόνια και ως φοιτητής ηταν μέλος του Αριστερού Δικτύου Νεολαίας. Συμμετείχε ενεργά στα κινήματα της πόλης

Τσόχατζης Στυλιανός του Χάρη

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικευόμενος ιατρός Γενικής Χειρουργικής του ΠΓΝΠ. Μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑ, μέλος της Γ.Σ της ΟΕΝΓΕ, μέλος ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Φαϊλάδης Σπυρίδων του Βασιλείου

Γεννήθηκε το 1948 στην Πάτρα.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό

Διετέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου “Νίκη Προαστείου”

Συνταξιούχος ΟΤΕ

Χαμηλάκη Αικατερίνη του Ανδρέα

Αρχαιολόγος στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.. Απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος και υποψήφια διδάκτωρ στον τομέα της Βυζαντινής Αρχαιολογίας. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, ενώ έχει διατελέσει μέλος ΔΣ Συλλόγων και ΕΕ Ομοσπονδίας. Διατέλεσε Περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση (ΑΡΠΑ).

Χριστοδούλου Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος

Εκλογική Περιφέρεια Ρίου

Βέρροιος Θεόδωρος του Ηλία

Γεννήθηκε το 1962 στη Λαμπεία (Δίβρη) Ηλείας και από το 1996 κατοικεί στο Ρίο. Απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 1992 εργάζομαι στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΠΡΙΣΜΑ. Παντρεμένος με την Ελένη Ρουμελιώτη, πατέρας δύο παιδιών. Από το 2006 είμαι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Ρίου και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Διβριωτών Πάτρας.

Ελεζόγλου Γεώργιος του Θρασύβουλου

Συνταξιούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Εχει διατελεσει προεδρος και γραμματεας του συλλογου αρχιτεκτονων Ν Αχαιας,και μελος και προεδρος, της αντιπροσωπειας, του Τεχνικου Επιμελητηριου , τμηματος Δυτικης Ελλαδος. Εχει ασχοληθει και αγωνιστει, για τα περιβαλλοντικα, πολεοδομικα, αρχιτεκτονικα, αισθητικα, κοινωνικα και πολιτιστικα προβληματα της πολης.

Κατσιγιάννη Ευδοκία του Γεωργίου

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας και στο Παρίσι.

Μόνιμη εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία 13 χρόνια δουλεύει σε σχολεία του νομού Ηλείας. Κατοικεί μόνιμα στο Πλατάνι.

Μαρούδας Διονύσιος του Παναγιώτη

Κατάγεται από την Ζάκυνθο και κατοικεί στην Πάτρα από το 2000. Απόφοιτος του τμήματος ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Αναπληρωτής καθηγητής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα τελευταία 9 χρόνια. Ενεργό μέλος των κοινωνικών κινημάτων.

Ρουμελιώτη Άννα του Παντελή

Ταρνάρη Ελένη του Αλεξίου

Υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας 4oυ Διαμερίσματος του Δήμου Πατρών

Αγγελακόπουλος Βασίλειος του Νικολάου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1992. Εργάζεται στον χώρο της εστίασης Συμμετείχε στο κίνημα του Δεκέμβρη το 2008. Έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας και μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Θεωρία και Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Πάντειο. Συμμετείχε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Βαϊρακταράκη Αγγελική του Γεωργίου

Απόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πάτρας. Εργαζόμενη τα προηγούμενα χρόνια στην εστίαση. Πρώην μέλος του ΔΣ του τμήματος αρχιτεκτόνων. Δραστηριοποιείται στο ΣΑΔΑΣ.

Βαΐτσου Αθανασία του Αντωνίου

Φοιτήτρια Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος ΔΣ του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων και μέλος της πρωτοβουλίας 8 Μάρτη στη Πάτρα.

Καλογήρου Βασίλειος του Ηλία

Φοιτητής τμήματος φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Υπήρξε μέλος για δύο έτη του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου Φυσικού. Μέλος του συντονιστικού της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

Κεκάκος Δημήτριος του Δικαίου

Σπούδασε στο Δημόσιο ΙΕΚ Πατρών Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Έχει εργαστεί χρόνια στον χώρο της εστίασης. Αυτή την στιγμή εργάζεται ως Game developer.

Κελεσίδου Ουρανία του Αναστάσιου

Γεννήθηκε στο Πέραμα Αττικής. Σπούδασε και ζει στην Πάτρα. Εργάζεται στο Κ.Υ Ακράτας ως αγροτική γιατρός. Δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο σύλλογο φοιτητών Ιατρικής Πάτρας. Είναι μέλος της Ε.Ι.Ν.Α και συμμετέχει στην κίνηση νέων γιατρών της Ε.ΜΕ.Ι.Σ.

Κωνσταντίνου Αθανάσιος του Γεωργίου

Φοιτητής Τμήματος Φυσικού Πανεπιστημίου Πατρών. Ενεργός συνδικαλιστής, πρώην εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Φ.Σ. του Φυσικού

Μπουντόλου Παναγιώτα (Πένη) του Ιωάννη

Φοιτήτρια του τμήματος μαθηματικού, διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου από το 2015-2018, εκπρόσωπος του φοιτητικού συλλόγου στη ΓΣ του τμήματος, μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών και της συνέλευσης 8 Μάρτη. Mέλος του Πανελλήνιου Αντιπολεμικού Κινηματικού Συντονισμού (ΠΑΚΣ) στη Πάτρα.

Νικολακοπούλου Σταυρούλα του Γρηγορίου

Φοιτήτρια του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών. Ενεργή συνδικαλίστρια, πρώην εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Φ.Σ. των Μηχανολόγων Μηχανικών. Μέλος του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Mέλος του Πανελλήνιου Αντιπολεμικού Κινηματικού Συντονισμού (ΠΑΚΣ). Μέλος στο κίνημα γειτονιάς της Παντάνασσας στην εκδίωξη των γραφείων της ΧΑ.

Νικολόπουλος Ιάσων του Νικολάου

Ο Ιάσονας Νικολόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι απόφοιτος του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών και είναι φοιτητής στο τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νούσιας Σταύρος του Ευάγγελου

Γεννήθηκε το 1985 στα Ιωάννινα και απο το 2004 κατοικεί στην Πάτρα. Το 2011 έλαβε το δίπλωμα του ηλεκτρολόγου μηχανικού απο την πολύτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρών. Απο το 2016 είναι υποψήφιος διδακτωρας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών οπου και εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης.

Ντέκας Αλέξανδρος του Νικολάου

σπουδάζει στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει διατελέσει επί 2 χρόνια, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Γεωλογικού και είναι μέλος του κινήματος κάτα των πληστειριασμών

Ορφανού Χαρίκλεια του Πέτρου

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1995. Αποφοίτησε απο το 4ο Γελ Πάτρας. Πήρε το πτυχίο της απο το τμημα επιστημών της εκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία του Πανεπιστήμιου Πατρών. Εργάζεται ως νηπιαγωγος στον ιδιωτικό τομέα

Παπαδοκωστάκη Μαρία του Ιωάννη

Φοιτήτρια Τμήματος Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλολογίας. Ερασιτέχνης Εικαστικός

Παπαθανασίου Λάμπρος του Αχιλλέως

Κατάγεται από τα Τρίκαλα και είναι 28 ετών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και τα τελευταία 3 χρόνια εργάζεται ως αρχιτέκτονας. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και συμμετείχε στις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης. Είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και μέλος της πρωτοβουλίας νεολαίας Generation 400.

Παρασκευόπουλος Χαράλαμπος του Βασιλείου

Γεννήθηκε το 1990. Απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως αρχιτεκτόνας. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και συμμετείχε στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Ενεργό μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και μέλος της πρωτοβουλίας νεολαίας Generation 400.

Ποδιάς Κωνσταντίνος του Αναστασίου

Γεννήθηκε και τελείωσε το σχολείο στη Χίο. Ήρθε στην Πάτρα το 2000 ως φοιτητής και αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής. Συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα και στα όργανα του και στις κινητοποιήσεις του Μάη – Ιούνη 2006 και Μάρτη του 2007 για τη Δημόσια & Δωρεάν Παιδεία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Αριστερής Ανασύνθεσης. Συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των «πλατειών» και στη συγκρότηση Λαϊκών Συνελεύσεων στην Πλατεία Γεωργίου και στην Αγία Σοφία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Κοινωνική Αλληλεγγύη. Εργάζεται ως Μηχανικός Λογισμικού. Είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Είναι μέλος της Ανυπότακτης πολιτείας από την ίδρυση της και υποψήφιος το 2010 και το 2014.

Ρούφη Κωνσταντίνα του Λάμπρου

Σπουδάζει στο Τμήμα Χημικού του πανεπιστημίου Πατρών. Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου.

Συμμετέχει στη Κίνηση Αλληλεγγύης Προσφύγων και Μεταναστών Πάτρας.

Σαλαμαλίκης Μιχαήλ του Νικολάου

Ταρνάρη Αικατερίνη του Αλεξίου

Τσάτης Χρήστος του Κωνσταντίνου

Γεννηθήκε το 1992 στην Πάτρα. Απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών. Εργάστηκε για χρόνια στον χώρο της εστίασης. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου των Χημικών Μηχανικών.Στρατεύτηκε στην αριστερά από νεαρή ηλικία. Συμμετείχε στο κίνημα του Δεκέμβρη του 2008, των πλατειών με τους Αγανακτισμένους, στον αγώνα ενάντια στο “μαύρο” της ΕΡΤ, των πλατείων την περίοδο του δημοψηφίσματος. Μέλος του συντονιστικού της Κίνησης Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών. Δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών.

ΠΗΓΗ: 21.05.2019, https://www.anypotaktoi.gr/2010-09-16-10-00-23/2010-09-17-15-12-45/709-psifodeltioeklogon2019

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.