Τι είναι η αποικία;

Ιδρύθηκε  σε ένα μυστηριώδες νησί του κυβερνο-πελάγους. Από μανιτάρια που τρώνε και μεταβολίζουν την σαπίλα. Από μακριά δείχνουν απειλητικά, αν όμως γνωρίζεις τα χούγια τους, μπορεί να αποδειχτούν νόστιμος μεζές.

Ιδρύθηκε από μανιτάρια ορεινά, δηλαδή αρειμάνια, ασυμβίβαστα, που δεν φοβούνται τη μοναξιά, αλλά που έχουν μάθει να φωνάζουν δυνατά και να αντηχούν οι λόγγοι, όταν θέλουν να κοινωνήσουν μιαν αλήθεια τους.

Κοιτάζοντας τα πράγματα από ψηλά, γνωρίζουν ότι τίποτα δεν φτάνει το ύψος του ουρανού, γι’ αυτό δεν διεκδικούν το αλάθητο. Δεν είναι light, είναι «βαριά στο στομάχι», θα πουν αυτό που βγαίνει από μέσα τους, ωστόσο γνωρίζουν ότι καμία άποψη δεν μπορεί να υποκαταστήσει την σχέση. Και χωρίς σχέση δεν προοδεύει καμία αποικία…

6 σχόλια στο “Τι είναι η αποικία;

  1. Το Μανιτάρι του Βουνού

   @ Σωτήρης Αμυγδαλόπουλος

   Ευχαριστούμε για την πρόταση. Δυστυχώς η σελίδα είναι αμιγώς ερασιτεχνική. Γι αυτό δεν έχουμε ούτε μία διαφήμιση. Τα άρθρα που βάζουμε είναι ερασιτχνικής λόγικής ή επιλογές.

   Νάστε πάντα καλά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.