Οι πυλώνες της εφιαλτοκρατίας….

Οι πυλώνες της εφιαλτοκρατίας….

Του παπα Ηλία Υφαντή


Ακούσαμε τον κ. Μπαλτάκο, που πρόσφατα ανέβηκε στην κορυφή της επικαιρότητας, να λέει ότι οι δυο πυλώνες της Δεξιάς είναι η Εκκλησία και οι ένστολοι. Πράγμα, που περισσότερο ή λιγότερο είναι γνωστό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ της πολιτικής μας πραγματικότητας.

Που σημαίνει ότι η ύπουλη και εφιαλτική για το λαό Δεξιά στηρίζεται σ’ αυτούς ακριβώς, που ο λαός θεωρεί ως τα πλέον αξιόπιστα δικά του στηρίγματα. Σ’ αυτούς, που αποτελούν, υποτίθεται, την εγγύηση της εθνικής και της πνευματικής μας ελευθερίας. Και το λυπηρό, στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι τόσο οι ένστολοι, όσο και οι κληρικοί προέρχονται στη συντριπτική τους πλειονότητα απ’ τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Γιατί βέβαια ούτε των εφοπλιστών ούτε των βιομηχάνων τα παιδιά γίνονται χωροφύλακες και παπάδες.

Και όμως, όπως φαίνεται, οι μεγαλοκαρχαρίες χρησιμοποιούν τα παιδιά του λαού σαν ένα είδος γενιτσάρων, προκειμένου να προωθούν τα βάρβαρα σε βάρος του λαού συμφέροντά τους. Γεγονός που, στην τωρινή συγκυρία, παίρνει εξοργιστικές διαστάσεις. Αφού ποικιλοτρόπως αποδεικνύεται ότι αυτοί, που υποτίθεται ότι έχουν σαν έργο τους την προστασία το πολίτη, στην πραγματικότητα προστατεύουν τον καθένα «γαλαζοαίματο» αλήτη: Πολιτικούς, δηλαδή, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, κλπ, πασιφανέστατα διακείμενους εχθρικά απέναντι στο λαό…

‘Γιατί κάπως έτσι εξηγείται η βάρβαρη, συχνά, συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών σε βάρος των ανθρώπων του λαού. Που σε τελική ανάλυση είναι οι γονείς τους και τ’ αδέρφια τους. Τα οποία αγωνίζονται για το δίκιο τους και τα δικαιώματά τους, που ποικιλοτρόπως στραγγαλίζονται. Και το πλέον οξύμωρο, στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι αυτοί τους οποίους προστατεύουν, όχι μόνο το λαό αδικούν βάναυσα, αλλά και τους ίδιους τους ένστολους. Που σημαίνει ότι κάποιοι ένστολοι κατατρύχονται, όπως φαίνεται, απ’ το σύνδρομο του μαζοχισμού. Μαζί και με πολλούς ψηφοφόρους των μνημονιακών κομμάτων και κομματαρχών….

Εκεί όμως που η αφύσικη και σκανδαλώδης πραγματικότητα ξεπερνά κάθε όριο είναι η περίπτωση των κληρικών. Γιατί στην περίπτωση των κληρικών, δεν είναι μόνο η οικονομική καταβαράθρωση, που υφίστανται, αλλά και η εκ βάθρων ανατροπή στο ηθικό και το πνευματικό τους επίπεδο.

Γιατί βέβαια Δεξιά σημαίνει καπιταλισμός. Και καπιταλισμός σημαίνει ριζική και διαμετρική αντίθεση προς το γράμμα και το πνεύμα του Ευαγγελίου. Γεγονός, που επισημαίνει και υπογραμμίζει ο ίδιος ο Χριστός, όταν σαφέστατα διακηρύσσει ότι κανείς δεν μπορεί να υπηρετεί ταυτόχρονα το Θεό και το μαμωνά. Πραγματικότητα, που στις μέρες μας παίρνει τερατώδεις διαστάσεις. Αφού από το ένα μέρος έχουμε την ανελέητη και ανάλγητη μειονότητα των τοκογλύφων κι από το άλλο τα εκατομμύρια εκείνων, που υποφέρουν και πεθαίνουν απ’ την αβάσταχτη δυστυχία.

Και μπαίνει το ερώτημα: Μπορεί κάποιοι κληρικοί να είναι τόσο τυφλοί και αφελείς, ώστε να μη βλέπουν και να μην κατανοούν ότι η μνημονιακή πολιτική δεν είναι απλά κάποια λαθεμένη πολιτική, όπως υποκριτικότατα ισχυρίζονται συχνά, οι αρχιτέκτονές της, αλλά πρόκειται για ένα πολυεπίπεδα προμελετημένο, με κάθε λεπτομέρεια δολοφονικό σχέδιο, που αποσκοπεί στη γενοκτονία του λαού μας και την καταστροφή της πατρίδας μας. Σχέδιο, το οποίο προωθούν με όλα τα ύπουλα και σατανικά μέσα, που έχουν στη διάθεσή τους. Και που δεν είναι μόνο ηνομοθετική και αστυνομική βαρβαρότητα, αλλά και η μιντιακή (ΜΜΕ) και ιδιαίτερα η τηλεοπτική προπαγάνδα και παραπληροφόρηση.

Δια μέσου των οποίων οι τηλεοπτικοί κανίβαλοι λειτουργούν ως πληρωμένοι δολοφόνοι. Για να παρουσιάζουν τους πλέον αποκρουστικούς και μισητούς στο λαό ως τους δημοφιλέστερους. Ενώ συστηματικά εξαφανίζουν απ’ το προσκήνιο οποιαδήποτε αξιόλογη φωνή του οποιουδήποτε σωστά και πατριωτικά σκεπτόμενου. Ιδιαίτερα όταν υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει ρωγμές στο ναζιστικό και τοκογλυφικό απαρτχάιντ…

Όλα αυτά, λοιπόν, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι οι κληρικοί δεν τα κατανοούν και δεν τα βλέπουν. Αλλά ασύγκριτα δυσκολότερο είναι να παραδεχτούμε ότι μπορεί να συμμερίζονται το δολοφονικό για το λαό μας και καταστροφικό για την πατρίδα μας ακάθεκτα εξελισσόμενο ανοσιούργημα της άκρως εγκληματικής αυτής ληστοσυμμορίας …

Ο απόστολος Παύλος έλεγε: «Πως μπορεί να ασθενεί κάποιος κι εγώ να μην συμπάσχω μαζί του»! Κι όμως κάποιους εκπρόσωπους του Eυαγγελίου δεν φαίνεται να τους αγγίζουν τα αδιέξοδα και η απόγνωση των άνεργων, των άστεγων, των αυτόχειρων και λοιπών δεινοπαθούντων.

Βέβαια πολλοί κληρικοί οργανώνουν συσσίτια – και όχι μόνο – για την ανακούφιση των δεινοπαθούντων. Αλλά, πέραν αυτού, περιορίζονται σε κάποια αναιμικά λογύδρια. Που όντας χορτάτοι οι ίδιοι, μέσα στη θαλπωρή της εξασφαλισμένης βιωτής τους φαίνονται σάμπως να ζουν μακριά και έξω απ’ όσα συμβαίνουν στον περίγυρό τους.

Όμως το Ευαγγέλιο, χωρίς να παραγνωρίζει την αξία της ελεημοσύνης, δίνει προτεραιότητα στη δικαιοσύνη. Την οποία, σε μεγάλο ποσοστό φαίνεται πολλοί να αποστρέφονται. Με μπροστάρηδες κάποιους αρχιερείς. Οι οποίοι φτάνουν στο σημείο να απαγορεύουν ακόμη και το κήρυγμα, που καταδικάζει τον τωρινό αχαλίνωτο κανιβαλισμό των τοκογλύφων και των ντόπιων εφιαλτών εντολοδόχων τους …

Έστω κι αν η ταυτότητά των τελευταίων αυτών γράφει ότι είναι στην υπηρεσία του ναζισμού και του σιωνισμού. Που, σε τελική ανάλυση σημαίνει, ότι είναι στην υπηρεσία του σατανισμού…

Παπα-Ηλίας, Posted Απριλίου 28, 2014 by papailias, http://papailiasyfantis.wordpress.com/2014/04/28/…82/, e- mail: Yfantis.ilias@gmail.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.