ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ

 

Του Απόστολου Παπαδημητρίου


 

Η Κυβέρνηση δια του αρμοδίου υπουργού, του επί της Δικαιοσύνης, ετοίμασε προς ψήφιση νομοσχέδιο, με το οποίο επιδιώκεται να αντιμετωπισθεί η εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας. Τόσο το μίσος όσο και η αντιπαλότητα καταδικάζονται απερίφραστα από το Ευαγγέλιο του Χριστού, κατά συνέπεια θα έπρεπε να μας ικανοποιεί στο έπακρο το νομοσχέδιο αν, έχοντας στρεβλή τη γνώση του ευαγγελικού νόμου, πιστεύαμε ότι η κοινωνία θα καταστεί αγγελική με νομοθετικές ρυθμίσεις.

Αυτό επιχειρήθηκε κατά τον Μεσαίωνα με τις πυρές κατά αιρετικών, μαγισσών και αντιφρονούντων προς τις δοξασίες του επί της γης “εκπροσώπου” του Θεού. Επειδή από την άλλη η αστική εξουσία δεν μας έχει συνηθίσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος προς αντιμετώπιση των ανθρωπίνων παθών, αλλά απεναντίας καλλιεργεί τα πάθη αυτά στο έπακρο με τον εκμαυλισμό των συνειδήσεων των πολιτών, οδηγούμαστε στη σκέψη ότι κάτι άλλο ασφαλώς έχουν κατά νου οι συντάκτες του νομοσχεδίου και ο αρμόδιος υπουργός.

Κατ’ αρχήν η αντιπαλότητα είναι δομικό στοιχείο της αστικού τύπου “δημοκρατίας”. Οι κομματικοί αντίπαλοι εκτοξεύουν κατά καιρούς κατ’ αλλήλων πλήθος κατηγοριών σαφώς πέρα από τα όρια της κοσμιότητας ακόμη και από τα έδρανα της Βουλής! Πέραν αυτού με την προκλητική υποταγή στους ισχυρούς του κόσμου και τη σύμπλευση με το πανίσχυρο κεφάλαιο καλλιεργούν το μίσος στους οικονομικά αδύνατους, που υφίστανται τις συνέπειες της οικονομικής εκμετάλλευσης. Μήπως αυτά είχαν κατά νου οι συντάκτες του νομοσχεδίου; Αφελές ασφαλώς το ερώτημα.

Το νομοσχέδιο έχει άλλους στόχους και θα γίνουν αυτοί αντιληπτοί, όταν οι πρώτοι κατηγορούμενοι καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ας παραθέσουμε κάποιους.

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ισχύει ήδη νόμος, βάσει του οποίου κινείται αυταπάγγελτη δίωξη κατά παντός αμφισβητούντος το ολοκαύτωμα και εκδηλώνοντος αντισημιτικά αισθήματα! Η υστέρηση της χώρας μας στην ψήφιση αναλόγου νόμου ήταν φυσικό να τεθεί στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων τώρα που η πολιτική προσέγγισης προς το Ισραήλ δημιούργησε κλίμα ευφορίας σε μερίδα του λαού μας! Είμαστε λαός που υποφέραμε τα πάνδεινα από τα ναζιστικά θηρία. Είμαστε λαός που προστατέψαμε τους διωκόμενους Εβραίους δια της Εκκλησίας και Πολιτείας (χορήγηση πλαστών ταυτοτήτων, απόκρυψη, υποβοήθηση διαφυγής). Οι λίγοι που κατέδωσαν Εβραίους εποφθαλμούντες την περιουσία τους ενήργησαν προσωπικά όχι θεσμικά. Όμως είναι ιστορικά και ηθικά ανεπίτρεπτο κράτος συσταθέν μετά τη λήξη της θηριωδίας με τη στήριξη του σιωνιστικού κεφαλαίου, το οποίο εφαρμόζει κατά των Παλαιστινίων μεθόδους ολίγο αποκλίνουσες από εκείνες των ναζί, να επιβάλει την ποινικοποίηση ακόμη και της αμφισβήτησης του αριθμού των θυμάτων της θηριωδίας. Είναι απαράδεκτο να επιβάλει την ποινικοποίηση της κριτικής του σιωνισμού έχοντας προηγουμένως καταφέρει να ταυτίσει στα μάτια της κοινής γνώμης, μέσω πληρωμένων διαμορφωτών αυτής, τους όρους αντισημητισμός και αντισιωνισμός. Ο πρώτος υπονοεί κίνηση κατά των σημητικής καταγωγής, δηλαδή κατά Εβραίων και Αράβων. Ο δεύτερος υπονοεί εναντίωση προς την οργάνωση του διεθνούς σιωνισμού (και όχι του εβραϊκού λαού, όπως οι εγκάθετοι του σιωνισμού τονίζουν), της οργάνωσης δηλαδή των ζαπλούτων εβραϊκής καταγωγής προσώπων απανταχού της γης, η οποία ελέγχει όλες τις κυβερνήσεις μέσω του χρήματος. Αναμένω να δεχθώ επίκριση για συνωμοσιολογία, όμως δεν είναι καιρός πιά για επιφυλάξεις και εσωστρέφεια. Ο πλανήτης και όχι μόνο η χώρα μας δοκιμάζεται.

Αναγράφεται στο άρθρο 3 του νομοσχεδίου:  Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ”.

Γράφεις κατά του σιωνισμού; Άντε να αποδείξεις ότι δεν έχεις κάτι εναντίον του πολύπαθου εβραϊκού λαού. Θα καθήσεις στο εδώλιο, διότι έτσι θέλουν αυτοί που ελέγχουν ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ και όλους τους οργανισμούς που δεν διαχειρίζονται αλλά προκαλούν τις κρίσεις με την αμέριστη στήριξη των κατά χώρα όντων σε διατεταγμένη υπηρεσία!

Γράφεις κατά του δόγματος Νταβούτογλου (παντουρκισμού), πιθανόν να χαρακτηριστείς εχθρός του τουρκικού λαού, που υπέστη τα πάνδεινα υπό το φασιστικό καθεστώς του κεμαλισμού, το οποίο ορθώθηκε απειλητικό όχι μόνο κατά της χώρας μας αλλά και κατά πολλών άλλων ως περιφερειακός σκύλος –φύλακας των αμερικανικών συμφερόντων στην Εγγύς Ανατολή. Βέβαια είναι πολύ πιθανόν να αθωωθείς υπό τις παρούσες συνθήκες, καθώς το Ισραήλ φαίνεται να μην πολυσυμπαθεί τους γείτονες. Ένα μόνο θα καταθέσω: Πουθενά δεν διάβασα ούτε άκουσα επικριτικό λόγο κατά του τουρκικού λαού από τους πολύπαθους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας, που εμείς αποκαλούσαμε, όταν κατέφθασαν, “τουρκόσπορους”, επειδή τότε δεν βρέθηκε νομοθέτης να πατάξει τη μικροπρέπεια των γηγενών!

Είσαι κάτοικος της υποβαθμισμένης περιοχής της Αθήνας και μη αντέχοντας πλέον να ζεις υπό καθεστώς ανασφάλειας έως και ομηρίας, ξεστομίζεις κάτι κατά των λαθρομεταναστών της περιοχής που γεννήθηκες; Ο νόμος αγρυπνά! Όχι βέβαια για να σε προστατεύσει και να εξασφαλίσει τα εκ του Συντάγματος απορρέοντα δικαιώματά σου, αλλά για να σε τιμωρήσει, επειδή δεν άντεξες να υπομείνεις την αθλιότητα, στην οποία οδήγησαν την πόλη που ζεις οι κρατούντες, πολιτικά και οικονομικά. Επειδή δεν κατάφερες να τα “οικονομήσεις”, ώστε να πάψεις να ζεις σε υποβαθμισμένη περιοχή και να έχεις εξασφαλίσει ακίνητο στα βόρεια προάστια! Βλέπεις πνέει και στη χώρα μας “δυτικός” άνεμος ελευθερίας και προστασίας των δικαιωμάτων των “διαφορετικών”!

Αυτά που ξέραμε από τους προγόνους μας τους αποικιοκράτες και τους δουλέμπορους πρέπει να τα ξεχάσουμε! Αυτά που ξέραμε για την ανωτερότητα της φυλής μας (Grichenland über alles) και τα άλλα περί ευγονικής και πρακτικής εφαρμογής αυτής στη Νότια Αφρική, στα στρατόπεδα του Διστόμου και των Καλαβρύτων, στο Γκουαντάναμο και στο Αμπού Γκράιμπ πρέπει επί τέλους να τα απορρίψουμε και να τα καταγγείλουμε! Είμαστε ισότιμα μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας ή δεν είμαστε;

Και επειδή είμαστε ισότιμα μέλη δεν πρέπει να υστερούμε και σε αποδοχή του όποιου γενετήσιου προσανατολισμού, καθώς η ανεπτυγμένη δυτική κοινωνία έχει υιοθετήσει πολλούς και επιχειρεί μάλιστα και να τους επιβάλει στους καθυστερημένους και υπανάπτυκτους που πιστεύουν ότι το ζεύγος σύγκειται από άνδρα και γυναίκα! Εδώ έχουμε παιδεραστές (στην Ολλανδία έχουν ιδρύσει και κόμμα), για τους οποίους 1.000.000 παιδιά ετησίως (UNICEF) προστίθενται στο κύκλωμα της παιδικής πορνείας,  έχουμε συνανθρώπους μας που παρελαύνουν κατά την ημέρα της ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας και όχι όπως οι “καθυστερημένοι” που επιμένουν στην παρέλαση για να τιμήσουν εκείνους τους αιμοσταγείς που πήραν τα όπλα το 1821 ή το 1940. Άλλωστε το σύνθημα των φιλειρηνικών Αμερικανών είναι: Make love no war”!

Βλασφημείς τον Θεό και βρίζεις τα σύμβολα της χριστιανικής πίστης; Μη φοβάσαι. Δεν είχαν κατά νου εσένα οι νομοθετούντες! Είναι να μην υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο;

 

                                                                        “ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ”, 7-3-2011 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.